Onze Kernwaarden

Opegericht in 2016, elMetis is een heel speciale start up. Wat het speciaal maakt voor mij, is dat dit mijn start up is. Dit is mijn bijdrage aan het bedrijfsleven, mijn instpanning om organisaties en individuele medewerkers te helpen bij het ontsluiten van hun potentieel !

Dat het mijn organisatie is, maakt het mij niet alleen mogelijk om aan zaken te werken die ik belangrijk vind, dingen te veranderen op plaatsen waar ik denk een posifief verschil te maken, maar ook dat ik dit kan doen op een manier waar ik in geloof.
Iedereen heeft waarden, hem of haar bijbracht door ouders en opvoeding, omgeving, cultuur, vrienden. Goede bedrijven zijn hierop geen uitzondering: ook zij hebben kernwaarden waarvan zij denken dat deze belangrijk zijn. De cultuur die mede hierdoor ontstaat is wat hun maakt tot wat ze zijn.
Bij elMetis stond vanaf het allerprilste begin vast dat de onderstaande 5 kernwaarden onze cultuur zullen gaan vormgeven:

Focus op de Klant

Alles wat wij elke dag doen draait erom dat onze klanten nog beter kunnen worden.

Meer dan elk ander bedrijfsonderdeel heeft de ervaring in Customer Service vorm gegeven aan elMetis.
Wij hebben klanten echte service verleend, hun orders verwerkt, hun vragen beantwoord en hun vertrouwen hersteld op de momenten dat de dingen niet zo waren gelopen als ze hadden verwacht.
Wij begrijpen dat elke klant belangrijk is, dat we dienend en bereikbaar moeten zijn, dat we er zijn als het nodig is.
Maar boven al, wij begrijpen dat we er alles aan moeten doen om ervoor te zorgen dat de klant zijn verwachtingen gerealiseerd worden en dat onze diensten dat doen wat wij beloven.

Data Regeert

Wij dagen elke dag de kerk van "dat weet je gewoon" uit door meetbare resultaten te leveren.

Te vaak hebben we gezien dat een door data gedreven aanpak wordt gehinderd door angst.
De angst dat door cijfers te gebruiken, mensen tot cijfers worden.
Wij leveren niet alleen betrouwbare data die het mogelijk maakt om de juiste beslissingen te maken - wij zorgen ook voor de context waardoor u een omgeving kunt creëren waarbinnen die cijfers een weg naar voren worden.

Ontwikkel Talent

Iedereen heeft talenten. Het is onze taak die te herkennen en ze tot bloei te brengen.

Niemand is zonder talent, maar veel mensen zijn zonder iemand die hun helpt dit te herkennen en ondersteuning biedt bij de ontwikkeling van dit talent.
Wij ontwikkelen applicaties en diensten die het mogelijk maken om talent te herkennen, op een transparante manier te ontwikkelen en mensen tot volle bloei te brengen.
Ook binnen onze eigen organisatie doen we voor ons eigen team wat we onze klanten adviseren.

Daag Altijd Uit

Als het het waard is voor te vechten, dan is opgeven geen optie.

Wij weigeren de status quo te accepteren. Stagnatie leidde tot de val van keizerrijken en bedrijven, maar nog belangrijker voor ons, als je stopt met groeien, met veranderen, je aanpassen aan de nieuwe realiteit... als je stopt met dromen, dan zullen de meest getalenteerde medewerkers vanzelf hun betrokkenheid verliezen. elMetis zal altijd anderen blijven uitdagen zoals we ons zelf ook uitdagen om op die manier altijd te blijven denken over wat nog beter kan.

Waardeer de Gemeenschap

Wij realizeren dat we deel uitmaken van iets groters en dat het niet alleen om ons draait.

Geen man is een eiland... en dit geldt ook voor een bedrijf. Wij hebben klanten, parters, relaties, vrienden en tegenstanders... en wij waarderen ze allemaal. Wij waarderen ook de gemeenschap waar we, zowel off- als on-line, deel van uitmaken en wij doen ons best om onze successen met hen te delen zodat zij net zo succesvol kunnen worden als wij het zijn.

Disclaimer

All stock images on this website are part of the public domain or property of their respective owners whom I gracefully thank for allowing me to use them.

All images can be downloaded from: Stockpictures.io.

You can also find our terms & conditions right here: Terms and Conditions.