Over Ons

Begonnen in 2016, elMetis een bijzondere, ja, speciale start up. Wat elMetis zo speciaal maakt voor mij, is dat dit MIJN start up is. Dit is mijn bijdrage aan het bedrijfsleven, mijn inspanning om organisaties en individuele medewerkers te helpen bij het ontsluiten van hun ptentieel !

Om potenteel te ontsluiten, moet je barrières verwijderen. Barrières welke ik heb verdeeld in twee groepen: Verspilling en Bureaucratie !
Wat elMetis dag in dag uit doet, is zich concentreren op het vinden van oplossingen die kunnen helpen deze belemmeringen voor de productiviteit, betrokkenheid en winstgevendheid op te lossen.
Om dit te realiseren ontwikkel ik applicaties en bied consultancty diensten aan.
Applicaties zijn online diensten die met name secondaire processen optimaliseren.
Met de consultancy diensten open ik mogelijkheden voor u om Lean in uw organisatie toe te passen en om door middel van bijv. interim opdrachten, uw team(s) te ondersteunen.


De Waarom ?!

De afgelopen 16 jaar heb ik het genoegen en het plezier gehad om te worken met en voor enkele van de mooiste organisaties ter wereld: Medion, Paypal, Microsoft, Office Depot en Envigo RMS, om er enkele te noemen. En alhoewel al deze organisaties heel erg verschillend zijn, verbond hen meer dan men zo op het eerste gezicht zou denken.

De mensen, oftewel de talent pool, was vaak heel erg verschillend. Soms jong en onervaren, soms volwassen en gepokt en gemazeld.
Maar op al deze plekken, waren ook geweldige, inspirerende en gedreven leiders. Mannen en vrouwen die de business naar voren wilde brengen.
En er waren, vanzelfsprekend, ook de status quo verdedigende pennenlikkers en kralentellers, die enkel bezig waren om hun eigen achterwerk in te dekken voor de volgende crisis waarvan je wist dat die er ging komen.
Procesmatig en systeemtechnisch was het vaak wel vergelijkbaar. Sommige processen waren heel erg Lean en geheel gericht op het creëren van waarde voor de klant... andere hingen van controles op controles aan elkaar, er voor zorgend dat het eigenaarschap zo difuus werd, zodat nooit iemand enige verantwoording hoefde te dragen. Kafka-esk is een woord wat ik meer dan eens in de mond heb genomen.

Met elMetis wil ik hier verandering in brengen. Ik wil prachtige, Lean gemaakte processen ontwikkelen, welke door meetbaarheid controleerbaar zijn en waarbij geen 7 verschillende handtekeningen nodig zijn om het proces vooruit te brengen voor de klant. Schone processen leiden tot meer tijd voor de ontwikkeling en ondersteuning van medewerkers en op deze manier ontsluiten we uw volledige potentieel.


Waarom zou ik Lean in mijn organisatie willen gebruiken ?

Er zijn enorm veel redenen waarom Lean ook voor uw organisatie een goed idee zou zijn. Binnen mijn netwerk heb ik de vraag derhalve uitgezet en van mijn voormalige collega's, vrienden en ondernemers kreeg ik de volgende feedback:

Niet Overtuigd ?

Ik ben graag bereid om u meer informatie te verschaffen en een eerste blik op uw situatie te werpen. Neem gerust contact op en ik kom bij u terug !

Neem HIER contact met ons op !

Verhoog De Winst Marge 82%

Meer Tijd Om Mensen Te Ontwikkelen 88%

Beter Voor De Klant 91%

Meer Inzicht In Mijn Organisatie 78%

Personeel Is Meer Betrokken En Tevreden 91%

Disclaimer

All stock images on this website are part of the public domain or property of their respective owners whom I gracefully thank for allowing me to use them.

All images can be downloaded from: Stockpictures.io.

You can also find our terms & conditions right here: Terms and Conditions.