Onze Missie

Wij helpen organisaties bij het ontsluiten van hun potentieel.


Potentieel is een vreemd woord. Het betekent: ,,Iemand of iets vermogen om zich te ontwikkelen, te presteren of doelstellingen te realiseren." Wij hebben echter de voorkeur voor een versie waarbij de "of" een "en" wordt: ,,het vermogen om zich te ontwikkelen, te presteren EN doelstellingen te realiseren.
Wij willen dat onze klanten geweldige diensten en producten ontwikkelen, hun doelstellingen realiseren en uitermate succesvol zijn. Dit doen we door applicaties te ontwikkelen en ondersteuning te geven middels onze consultancy diensten, en zo zelf opgeworpen barrières te slechten.


Onze Visie

Als potentieel ontsloten wordt, profiteren klanten, personeel en aandeelhouders.


In de meeste organisaties zijn meer mensen niet betrokken als wel.
Laat dat heel even bezinken....
Meer mensen zijn dus NIET betrokken ,of halen weinig voldoening uit, de mate waarin de organisatie, de klanten of de aandeelhouders hun doelen realiseren.
Waardoor dit komt ? Soms hebben mesnen gewoon opgegeven, soms omdat ze niet ondersteund werden, soms omdatdat ze niet het gevoel hadden dat de organisatie hun vertrouwde en soms omdat ze vonden dat de organisatie hun ook actief tegenwerkte in het realiseren van hun doelen.
elMetis gaat hier verandering in brengen !

Omdat wij geloven dat U en UW personeel beter verdient !


Wij geloven dat uw medewerkers recht hebben op kwalitatief hoogwaardige coaching, dat zij uitgedaagd worden, dat zij aan dingen mogen werken waar ze heel erg goed in zijn ! Wij geloven dat organisaties er zijn om alle betrokkenen tot voordeel te zijn.
Wij willen dat managers managen, specialisten met hun vakgebied bezig zijn, dat leiders leiden. Wij willen dat processen soepel lopen, dat er geen verspilling optreedt en zonder overbodige controles. Wij willen dat U succesvol bent... en wij zijn hier om U te helpen uw potentieel te ontsluiten !


Onze Doelen

Waarom lopen als je vliegen kunt ?


Ik ben begonnen met elMetis zoals zo veel anderen voor mij met hun organisaties begonnen zijn en zoals zo veel anderen na mij hun organisaties zullen beginnen: om een inkomen te verdienen om mijn gezin te onderhouden.
Het speelveld wat ik voor mijzelf vanaf dag 1 heb bepaald was altijd duidelijk: Ik wil mensen beter laten presteren, hun helpen om de barrières die zij in organisaties aantreffen te helpen slechten. Ik wil teamleiders laten leiden en hun team ontwikkelen, in plaats van al die tijd te verspillen aan hun administratie... administratie die er in veel gevallen alleen maar is om een vals gevoel van controle en verantwoording te creëren.
Met elMetis heb ik daarvoor 3 doelen gesteld voor 2017 welke we gaan realiseren:
1. Wij worden een succesvolle onderneming die voldoende realiseert om het mij mogelijk te maken voor mijn gezin te zorgen en te groeien zonder een volgende "fundsucker"* te worden.
2. Wij gaan 8 maanden consultancy/interim opdrachten uitvoeren in 2017. Niet alleen om onze opdrachtgevers succesvoller te maken, om de projecten op te leveren en die resultaatverbetering te realiseren, maar ook om te blijven bevestigen dat de "waarom", onze raison-d'être nog steeds bestaat.
3. Wij gaan ten minste 3 van de geplande applicaties in 2017 publiceren. De Medewerker Ideeënbus is de eerste, maar ook de opvolgende 2 (Scorecard en Performance Manager) gaan we in 2017 lanceren !
Wij zijn elMetis, wij hebben doelstellingen, wij jagen dromen. Wij kiezen ervoor te vliegen in plaats van te lopen omdat wanneer je met open ogen droomt, de grens van wat mogelijk is, steeds verder opschuift.


Fundsucker: Een bedrijf of organisatie welke bestaat en groeit doordat investeerders continue de rekeningen blijven betalen.

Disclaimer

All stock images on this website are part of the public domain or property of their respective owners whom I gracefully thank for allowing me to use them.

All images can be downloaded from: Stockpictures.io.

You can also find our terms & conditions right here: Terms and Conditions.